Dos imatges dels vestidor del Fuenlabrada separades en pocs minuts de diferència
Bàsquet

Així va viure la classificació pels play-offs el Montakit Fuenlabrada

Els jugadors del conjunt madrileny lamentaven la seva derrota quan van saber que havia perdut el Bilbao Basket contra el CAI Saragossa, que els donava la classificació

Javier GarcíaActualitzat

El Montakit Fuenlabrada va jugar al seu estadi contra l'UCAM Murcia en l'última jornada de la lliga regular. Era un dia molt important per al club, ja que una victòria els garantia entrar als "play-offs" de la Lliga Endesa. El conjunt madrileny només depenia de si mateix, però va perdre per 61-73.

En aquest moment només una victòria del CAI Saragossa contra el Bilbao Basket podria assegurar la plaça de "play-off" per als madrilenys. Els bascos guanyaven el seu partit per 72 a 70 quan faltaven dos segons per al final  i els jugadors del Fuenlabrada ja eren al vestidor lamentant-se.

A l'últim instant del partit Joan Sastre va anotar un triple des del seu camp, i va donar la victòria al CAI per 72-73. En aquell moment, els jugadors del Fuenlabrada ho van saber i la bogeria va entrar al vestidor. Un vídeo penjat pel mateix club és el testimoni perfecte de la barreja de sensacions que va viure l'equip.

Anar al contingut