Tarda de cel poc ennuvolat i temperatures disparades

Un final de mes amb un ambient contrari de com va començar

Néstor GómezActualitzat

Tenim un potent anticicló que abraça tota la península Ibèrica i una bona part del sud del centre continental. Amb aquesta situació, l'estabilitat atmosfèrica és total a Catalunya, amb dies i dies sense precipitacions enlloc del país. La diferència entre un dia i un altre estarà marcada pels matisos.

Tardor als aiguamolls de l'Empordà (Marta Parés)

Sol i pocs núvols

Durant el matí ha fet sol arreu del país, inclòs el Pirineu, amb presència d'alguns núvols prims esqueixats i també alguns núvols baixos o boires. Aquests núvols baixos s'han desfet.


La tarda serà de sol força radiant, amb el matís d'algunes teranyines de núvols prims. L'entrada de vent del sud afavorirà que apareguin alguns núvols baixos a la costa, més probables al final del dia cap al delta de l'Ebre i a l'extrem nord del litoral.

Les temperatures, ben amunt

Arribem al penúltim dia de mes amb unes temperatures que es mostraran clarament superiors a les habituals per aquestes dates. Només ha glaçat en algun cim i alguna vall del Pirineu. Tindrem ambient suau al migdia, amb temperatures que pujaran cap a als 25 ºC i, als indrets més càlids del país, pujaran lleugerament per sobre d'aquesta xifra.

I el cap de setmana...

Esperem un parell de dies amb molt de sol i amb una temperatura diürna força elevada.
 

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut