Diumenge de núvols en augment

Alberto AlcántaraActualitzat

Acabem la setmana amb un anticicló poc potent que comença a retirar-se cap al centre d'Europa. Les pertorbacions guanyaran protagonisme des de la façana atlàntica i enviaran més núvols a casa nostra. En qualsevol cas, seran núvols força inofensius en general, insuficients per generar un canvi de temps important.

Núvols baixos a Viladecans (Vicente Fernández)

Núvols en augment

Diumenge conviuran dos tipus de núvols: els baixos s'estendran un dia més per la meitat sud de la façana costanera, el prelitoral i l'est de la depressió central, sobretot durant el matí. A banda, arribaran bandes de núvols alts i mitjans per l'oest del país. Farà més sol cap a la Costa Brava i al Pirineu. A mesura que passin les hores, s'aniran estenent per tot el territori i el cel quedarà mig ennuvolat en general. Tot i l'augment dels núvols, el risc de pluja continuarà sent molt baix. Esperem algunes precipitacions disperses, localitzades en punts de les Terres de l'Ebre i, a tot estirar, el sud de Camp de Tarragona. Aquestes precipitacions seran més probables a partir del migdia, minses en general però puntualment intenses a tocar de la costa.

Temperatura

La temperatura mínima ha pujat una mica pel sud i l'oest, i ha baixat localment per l'Alt Empordà. Podeu consultar les dades del dia en el visor MeteodadesTV3.

 

La màxima serà molt semblant a la de dissabte i es quedarà entre els 16 i els 22 ºC en general, amb alguns valors de 23 o 24 ºC per les Terres de l'Ebre i Ponent.

I dilluns...

Serà un dia variable, però amb més sol que no pas diumenge, i sense pluja. La temperatura es mantindrà o pujarà una mica.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut