Dissabte, el temps es manté estable però amb algun ruixat minso

Parlar de ruixats i d'estabilitat a casa nostra no és incompatible

Néstor GómezActualitzat

Tenim al davant un cap de setmana estable amb bones estones de sol i amb núvols, alguns dels quals deixaran ruixats febles, del tot testimonials. Estarem sota la influència de l'anticicló del canal de la Mànega, que bloqueja l'arribada de pertorbacions a casa nostra. Tot i així, una mica de vent que bufarà de mar cap a terra farà que la humitat augmenti i la nuvolositat sigui freqüent a punts de la façana costanera.

Cel variable des de Montserrat (Marta Parés)

Sol o núvols

Serà una jornada amb un temps ben curiós. Segons on ens trobem, tindrem un temps o un altre. El sol lluirà al Pirineu, al pla de Lleida, a les Terres de l'Ebre i a les comarques de Girona durant tot el dia. En canvi, a la resta del país el cel serà variable, però amb matisos. Durant el matí hi haurà força boires a les planes de la Catalunya Central i a la Conca de Barberà, mentre a la costa entre el Maresme i el Camp de Tarragona el cel estarà entre variable i cobert a estones. Fins i tot no es descarta alguna feble precipitació al litoral fins a primera hora de la tarda, serà molt poca cosa. La resta de la tarda serà una mica més assolellada, amb uns núvols molt més trencats.

Durant tot el matí bufarà tramuntana a l'Empordà moderada, amb algun cop fort. Després, el vent girarà a gregal, a component nord-est, a la Costa Brava, i arribarà allevantat a la Costa Central. Els vents també aniran passant de mestral a vents de component marítim al terç sud.

Temperatures similars

A grans trets, les temperatures diürnes variaran poc respecte als valors de dissabte. A tot estirar, a punts del Pirineu i del prelitoral les màximes baixaran un parell de graus. Els valors més alts del dia es mouran a l'entorn dels 25 ºC, mantenint la tònica dels últims dies. Els valors de primera hora han pujat força a l'Alt Empordà i han baixat de manera més clara a punts de les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona. Podeu consultar les dades del temps en el visor MeteodadesTV3.

Diumenge...

S'espera un dia amb més núvols, però un cop més, força inofensius. Farà més sol a l'Empordà i estarà més tapat a les Terres de l'Ebre.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut