Remuntada de la calor amb temps estable

Les temperatures tornen a remuntar amb calor intensa a finals de setmana

Néstor GómezActualitzat

Arriben dies de total estabilitat. Una bombolla càlida a les capes mitjanes de l'atmosfera avançarà des del centre peninsular cap a tot el Pirineu, un aire càlid que no permetrà el creixement dels núvols, de manera que ni a les zones de muntanya del Pirineu trobarem nuvolades amenaçadores.

 

Sol i pocs núvols

De matinada hem tingut alguna nuvolada amenaçadora sobre el mar i que ha deixat només 1 mm a la zona baixa de Barcelona. Un cop retirada, el matí es presenta radiant de sol. A partir del migdia apareixeran núvols sobre les muntanyes del prelitoral i del litoral. Seran de bon temps i no aniran a més. També apareixeran algunes teranyines de núvols prims que deixaran el cel una mica emblanquinat. Durant la tarda, els núvols que apareixeran sobre el Pirineu no deixaran cap precipitació.

Un pas més de la calor cap amunt

Les temperatures mínimes i màximes faran un pas amunt. A poc a poc ens acostarem a les temperatures normals d'agost. Aprofiteu aquestes temperatures, que a tot estirar rondaran els 34 o 35 ºC, perquè durant la segona meitat de la setmana la calor collarà de nou.

I els propers dies...

Per al que queda de setmana l'estabilitat atmosfèrica serà total i es traduirà en dies de només sol. Però el veritable protagonista de les jornades serà la calor. La calor serà sufocant, amb valors que de nou s'acostaran als 40 ºC als indrets més càlids del país.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut