Dimecres, millora lenta del temps però encara amb ruixats

El temps guanya estabilitat però no del tot, tindrem núvols amenaçadors

Néstor GómezActualitzat

Els ruixats i les tempestes tan intenses de dimarts no es repetiran. L'aire fred de les capes mitjanes de l'atmosfera i l'energia acumulada durant la calorada del cap de setmana es retiraran cap al sud de les Balears, de manera que millorarà el temps amb el pas de les hores.

Cel cobert al delta de l'Ebre (Joel Durà)

Ruixats, núvol i estones de sol

De matinada les pluges s'han concentrat al litoral, al prelitoral i a punts de la Catalunya Central, amb registres que han deixat entre 10 i 30 mm.

Al llarg del matí, les precipitacions, febles, es concentraran a les Terres de l'Ebre i al vessant nord del Pirineu, amb sol només al vessant sud del Pirineu i nord del pla de Lleida. Durant la tarda el sol s'imposarà a Ponent i al Pirineu, excepte a la Vall d'Aran, on quedarà cobert. A la resta del país, cel variable amb núvols més compactes al prelitoral i a la primera línia de costa on caurà alguna molt feble precipitació.

Màximes en tímid ascens

Les temperatures més altes del dia es donaran a les comarques de Ponent pel fet de ser les comarques que veuran més el sol. En canvi, al litoral i al prelitoral l'ascens de les temperatures serà molt tímid, entre els 22 i els 23 ºC. Els valors més alts del dia es registraran a Ponent o a l'interior de les Terres de l'Ebre, amb màximes que poden tocar els 26 ºC.

I els pròxims dies...

Temps clarament assolellat amb ruixats de tarda al Pirineu. Hi haurà una clara pujada de les temperatures que ens durà cap un cap de setmana de calor, però sense arribar als valors tan extrems del cap de setmana passat.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut