Carme Canet i Bernat Reher

iCat estrena un podcast per donar veu als joves de les arts escèniques

"Passar notes" és el nom del podcast quinzenal que s'estrena aquest dijous 2 de desembre al web i l'app d'iCat. Es tracta d'un espai presentat per Carme Canet, directora del programa d'arts escèniques d'iCat "Entre caixes", i el joveníssim Bernat Reher, de 22 anys. L'objectiu és crear un espai radiofònic que doni veu als joves creadors i els posi cara a cara amb artistes consolidats per reflexionar sobre el procés de creació.

El programa visitarà els centres educatius d'arts escèniques on es facin projectes de residències artístiques per seguir els seus treballs. L'estructura de cada programa pot ser diferent, segons el grau d'implicació i creativitat dels grups de joves amb els quals treballin, que en cada programa en serà un de diferent. "Passar notes" s'adreça a tots els que fan teatre, des dels més joves fins als més grans. A tots els que els agrada el teatre i a educadors que poden trobar al podcast idees de treball amb els seus alumnes.

 

Primer episodi

El primer "Passar notes" viatja fins a Girona per parlar de la identitat. Ho fa amb la dramaturga i actriu Katja Diao, amb Salimata Sangare Diallo i Aya Koujjei, alumnes de l'Institut Salvador Espriu de Salt. També hem fet escoltar a l'actor Joan Carreras una bateria dels sentiments expressats pels actors del muntatge "Traç-Pas" de l'Institut Joan Fuster de Barcelona. El flamant actor, guanyador del Premi Max i Butaca 2021 pel monòleg "Història d'un senglar", rememora la seva infantesa i com va accedir al món del teatre havent de superar dificultats acadèmiques. Per acabar, Marc Buxaderas, que està a punt d'estrenar l'espectacle "Els àngels no tenen fills", de Clàudia Cedó, dins el festival Temporada Alta, passa notes als presentadors del programa. En Marc és el creador de l'espectacle "Posa un discapacitat a la teva vida".

Aquí trobareu el podcast:

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut