"Delicatessen", Premi ARC al millor programa musical

Maria Arnal i Marcel Bagés triomfen amb els guardons a la millor gira per sales de Catalunya i millor gira per festivals de Catalunya

El programa "Delicatessen" ha obtingut el Premi ARC en la categoria de de millor mitjà de comunicació o programa musical. Albert Puig, el seu realitzador, ha elogiat el valor del premi: "Té un gran valor afegit, ja que l'atorguen els professionals de la indústria musical del país", ha destacat.

"Delicatessen" forma part de la graella d'iCat des de la seva inauguració, el dia de Sant Jordi del 2006, i acumula 3.280 emissions, fet que el converteix en un dels espais més veterans de la ràdio musical catalana. A més, les xifres d'audiència digital el situen entre els 15 programes més escoltats a la carta de les emissores de Catalunya Ràdio. En aquests dotze anys de vida hi han sonat més de 45.000 cançons, de les quals 17.000 corresponen a artistes catalans.

Els ARC també han premiat Maria Arnal i Marcel Bagés en la categoria de millor gira per sales i millor gira per festivals de Catalunya; El Petit de Cal Eril, per la millor gira per teatres i auditoris; Mourn per la millor gira internacional; Maruja Limón com a millor artista revelació; i Irma Coronilla s'ha endut el premi a la trajectòria professional. Pel que fa als espais, els ARC han destacat la Sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat i l'Auditori de Girona per les seves programacions, i el Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona com a millor festival. En l'apartat de festes majors, el premi a millor grup ha estat per a Dr. Calypso i la millor programació per a La Mercè Música / BAM de Barcelona.

Anar al contingut