ComsCore gener 2017

Catalunya Ràdio duplica l'audiència digital en un mes

Catalunya Ràdio bat el seu rècord d'audiència a internet, amb 239.000 usuaris a Catalunya, un 96% més que al desembre, segons dades de ComsCore al gener. L'emissora creix un 116% en consum a través de dispositius mòbils i un 80% en ordinadors

Actualitzat

L'aposta digital de Catalunya Ràdio comença a donar resultats. Després d'haver redissenyat el portal; d'estrenar una nova app; i de presentar el projecte +CatRàdio, l'emissora obté els millors resultats de la història a internet. A Catalunya suma 239.000 usuaris únics, un 96% més que al desembre, segons dades de ComsCore al gener. A Espanya s'arriba als 429.000 usuaris, un 52% més respecte el mes anterior. L'increment també s'ha notat als dispositius mòbils, on Catalunya Ràdio també ha duplicat el nombre seguidors.

Catalunya Ràdio se situa tercera al rànquing digital de ràdios, només per darrera de RAC 1 i a poca distància d'Europa FM.

Un febrer ple de novetats

1. +CatRàdio

Catalunya Ràdio ha estat pionera en la utilització de l'entorn digital per difondre els seus continguts; programes com "Meteomauri" o "L'ofici de viure" són una referència dins de l'entorn de la ràdio digital.

Ara, des del 16 de febrer, tenim +CatRàdio, un nou espai que neix amb la voluntat de ser un pas endavant per ampliar els continguts de ràdio en català. Fins a 7 nous programes amplien l'oferta digital de l'emissora. L'emprenedoria, la innovació, l'humor, les arts escèniques, les lletres de les cançons, la gastronomia vista des d'una peculiar perspectiva i la música en català seran alguns dels temes dels nous espais. Varietat de temes i també noves cares. El periodista esportiu Carles Fité, l'humor de Benegre, la periodista Xantal Llavina i el cuiner Jordi Jacas s'afegeixen a noms com Francesc Mauri, Toni Aira, Maria de la Pau Janer i Gaspar Hernàndez.

2. Nova app

La nova aplicació de Catalunya Ràdio proporciona un disseny visual i d'interacció absolutament renovat. A més, s'han incorporat nous continguts i funcionalitats que milloren l'experiència de l'usuari. Els oients podran accedir a totes les campanyes de participació de Catalunya Ràdio des d'aquest nou entorn, que incorpora identificació d'usuari per facilitar l'accés als concursos, les campanyes d'enviament de fotografies o vídeos. Si no t'has descarregat la nova app la trobaràs en aquests enllaços:

 

3. Redisseny de la web

Catradio.cat s'ha renovat amb una nova imatge, potenciant els directes de l'emissora i estrenant articles d'opinió dels presentadors i especialistes de la casa. Batejat com a "Pòstit", les diferents firmes d'aquest nou espai escriuen apunts personals sobre diversos temes, com ara cinema, esports, gastronomia o tendències. Mònica Terribas, Ricard Ustrell, Òscar Fernández, Empar Moliner, Francesc Mauri, Cristina Bordas, Blai Marsé o Mariola Dinarès són alguns dels presentadors i experts que exposaran la seva mirada.

Anar al contingut