Vols participar de públic a les "Audicions íntimes"?

Vols participar de públic a les "Audicions íntimes"?
Dilluns 25 de març, a les 19.00

Vols participar de públic a les "Audicions íntimes"?

Enric Martínez-Castignani

Enric Martínez-Castignani

Catalunya Música et convida a participar de públic a l'enregistrament d'un nou programa, "Audicions íntimes".

Es farà el dilluns 25 de març del 2019, a les 19.00, a l'Aula 1 de CaixaForum Barcelona, i comptarà amb l'actuació del baríton Enric Martínez-Castignani acompanyat al piano per Pau Casan.

Format en cant i direcció orquestral a la Musikhochschule Heidelberg-Mannheim, des del seu debut amb "La Bohème" a Budapest, Enric Martínez-Castignani canta de forma habitual en alguns dels millors teatres, festivals i sales de concert del món. Considerat com un dels millors liederistes espanyols, el seu compromís amb la cultura es fa palès, a més de com a intèrpret, en la seva activitat com a gestor i divulgador. Martínez-Castignani estarà acompanyat del pianista Pau Casan, que combina l'activitat concertística amb la docència al Conservatori Superior de Música del Liceu i a l'Escola Coral de l'Orfeó Català. (programa de mà)

L'amfitrió i presentador de les "Audicions íntimes" és el musicòleg Xavier Chavarria.

Si vols venir de públic i participar en el programa, envia un correu electrònic amb el teu nom i el nombre d'invitacions que vulguis a l'adreça audicionsintimes@catmusica.cat, o bé deixa'ns un missatge al telèfon 93 202 35 35.

Ben aviat ens posarem en contacte amb tu per confirmar-te la reserva.