Barcelona

Xavier Bosch vol mantenir el caire catalanista de l'"Avui" i augmentar el tiratge a 50.000 exemplars

El que ja és oficialment el nou director del diari "Avui", Xavier Bosch, vol mantenir la línia de continguts que fins ara s'hi ha dut, amb l'objectiu que el rotatiu continuï sent "el diari catalanista de referència". Bosch vol transmetre en els continguts la idea de "viure la catalanitat sense complexos" i ha destacat com a matèries primeres "les notícies, la llengua i el punt de vista del país". De cara a aquesta nova etapa, Bosch s'ha marcat com a objectius a assolir que el diari sigui cosmopolita, modern i que expliqui "la Catalunya real", segons ha explicat a Catalunya Ràdio.

Actualitzat

Xavier Bosch, que relleva al front de l'"Avui" Vicent Sanchís, vol mantenir una línia catalanista que "arribi a tothom". També ha defensat la forma en què entén l'actuació del periodista: "Des de la valentia i la independència, sense jutjar 'a priori' i sense prefigurar qui són els bons i qui són els dolents".

Quant al tiratge del diari, Xavier Bosch s'ha marcat l'objectiu d'augmentar de 40.000 a 50.000 els exemplars venuts. Es faran canvis per fer un diari "més atractiu i llaminer", amb noves idees "que s'aniran tirant endavant en el proper any". Per aconseguir aquest creixement, "la qualitat del diari, que en té molta, s'incrementarà", per arribar a nous lectors.

Anar al contingut