La companyia assegura que les videotrucades seran segures i privades

WhatsApp ja permet fer videotrucades des de l'ordinador

La companyia anuncia que pròximament es podran fer, també, en grup

RedaccióActualitzat

Els usuaris de WhatsApp ja poden fer videotrucades amb el WhatsApp web (o WhatsApp escriptori). Això vol dir que es poden fer des de la pantalla de l'ordinador.

Segons la companyia, aquesta possibilitat facilitarà la feina als professionals i, també, permetrà veure millor familiars i amics. Un altre avantatge, manté, és que es podran tenir les mans lliures durant la conversa.

Les trucades funcionen igual tant si la pantalla està en vertical com en horitzontal i apareixen en una finestra independent redimensionable a l'ordinador. Sempre es mostra en primer pla per no perdre mai les videotrucades en una pestanya del navegador o entre una pila de finestres obertes.

A més, la videotrucada està xifrada d'extrem a extrem. WhatsApp no pot veure-la ni escoltar-la, independentment de si la trucada està feta des del telèfon o des de l'ordinador.
 

La companyia recorda que tant els missatges com les trucades i les videotrucades són gratuïtes des de l'escriptori si l'usuari té l'aplicació instal·lada a l'ordinador i està connectat a la xarxa wifi.

Pel web, de moment, només es poden fer videotrucades individuals, però la companyia ha anunciat que ampliarà aquesta funció per incloure trucades i videotrucades en grup.

Durant la vigília de Cap d'Any, WhatsApp va superar el rècord de trucades i videotrucades: en un sol dia se'n van fer 1.400 milions.

ARXIVAT A:
Xarxes socials TecnologiaWhatsApp
Anar al contingut