Ampolles entre la runa del celler Rendé Masdéu (ACN)
L'Espluga de Francolí

Vi solidari per refer el celler de l'Espluga de Francolí que s'ha emportat la riuada

Des dels cellers de la DO Conca de Barberà també s'organitza una col·lecta per ajudar el celler Rendé Masdéu

RedacccióActualitzat

Només ha quedat dreta una paret del Celler Rendé Masdéu de l'Espluga de Francolí, arrasat per la riudada de dimarts a la nit. Poques hores després, el Consell Regulador de la DO Conca de Barberà ha informat que el sector treballa per organitzar accions solidàries per donar-los suport.

Destaca l'elaboració d'un vi solidari amb l'aportació de tots els cellers de la comarca que hi vulguin col·laborar. El vi es posarà a la venda el més ràpid possible i tots els diners que es recaptin aniran directament a la Mariona i el Jordi, els propietaris del celler.

Aquesta és la imatge del celler, abans i després de la riuada, completament desaparegut. Si no pots veure la imatge correctament, clica en aquest enllaç.

 

També es posarà en marxa una col·lecta solidària a través de la Festa del Trepat.

Els propietaris del celler han agraït, a través de Twitter, tot el suport rebut:

 

 

També ho ha fet l'enòleg del celler, Guillem Roig:

 

 

La iniciativa d'ajudar el celler Rendé Masdéu ha sorgit d'una reunió aquest dimecres entre Bernat Andreu, president de la DO Conca de Barberà; Salvador Puig, president de l'Incavi; Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials d'Agricultura a Tarragona, i diferents elaboradors, cellers, cooperatives i viticultors de la Conca de Barberà.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut