Veure el món en raigs X: fusió de la ciència i l'art de la mà d'un artista britànic

Nick Veasey és un fotògraf que utilitza la tècnica dels raigs X per fer-nos replantejar la percepció que tenim de la realitat

Actualitzat

Nick Veasey és un artista britànic que utilitza la radiació dels raigs X per crear obres d'art d'allò més diferents. Ha creat centenars d'imatges amb aquesta tècnica fotografiant tota mena d'objectes i personatges icònics, com Marilyn Monroe, Michael Jackson o James Bond.

 

 

 

 

L'artista considera que aquesta col·lecció és una declaració contra la superficialitat i una invitació a replantejar-se la percepció que tenim de la realitat.

També ens fa reflexionar sobre com la societat està cada cop més controlada per la seguretat i la vigilància. Els controls d'aeroports o les entrades als tribunals són alguns exemples de llocs que revisen amb raigs X les nostres pertinences. Per a Veasey, poder crear art amb equips i tecnologia dissenyats per "limitar la nostra llibertat" és tota una font de felicitat.

 

 

 

 

Exposa la seva obra en una galeria a Kent, Anglaterra. Els visitants poden entrar al taller i veure com treballa en directe.

ARXIVAT A:
Art
Anar al contingut