Iñaki Urdangarin en el moment d'ingressar a la presó de Brieva
Iñaki Urdangarin en el moment d'ingressar a la presó de Brieva

Urdangarin amplia un dia el permís "pel bon aprofitament" del voluntariat

El jutge accepta la petició del cunyat del rei després d'estudiar els "informes favorables" de la presó

Actualitzat

Iñaki Urdangarin guanya una altra batalla judicial i a partir d'ara, en lloc de poder sortir dos dies a la setmana de la presó d'Àvila, en podrà sortir tres, per fer feines de voluntariat.

El jutjat de Vigilància Penitenciària de Valladolid, que -amb l'oposició de la Fiscalia- li va permetre acollir-se a un programa d'atenció a persones amb discapacitat fora del centre penitenciari, li amplia ara aquest permís amb un dia més.

El jutge ha acceptat la petició del marit de Cristina, la germana del rei, després d'estudiar els "informes favorables" de la presó de Brieva, que reflecteixen -diu el jutge- el "bon aprofitament" que està fent d'aquest voluntariat. Per això entén que "no hi ha cap inconvenient" per ampliar de dues a tres les seves sortides setmanals.

L'advocat d'Urdangarin, Mario Pascual Vives, va explicar que Urdangarin ajudaria persones amb necessitats i aportaria els seus coneixements esportius.

Urdangarin va sortir per primera vegada de la presó al setembre, per fer voluntariat a l'Hogar Don Orione de Pozuelo de Alarcón.

El cunyat del rei està a la presó des del juny del 2018 per complir una condemna de 5 anys i 10 mesos pel cas Nóos.

 

 

ARXIVAT A:
Urdangarin
Anar al contingut