Dos nens miren asseguts com altres nens juguen a futbol en un pati
Dos nens miren asseguts com altres nens juguen a futbol en un pati
Barcelona

Uns 400.000 infants es troben en situació de pobresa a Catalunya

La presidenta d'Unicef a Catalunya demana als governs que posin la prioritat en les polítiques d'infància i reclama més recursos.

Anna Folch destaca que, 25 anys després de la firma de la Convenció de l'ONU sobre els drets dels infants, s'han salvat les vides d'uns 100 milions de nens.

RedaccióActualitzat

Un total de 400.000 infants es troben en situació de probresa a Catalunya. En declaracions a Catalunya Informació, la presidenta d'Unicef a Catalunya, Anna Folch, ha demanat als governs que posin la prioritat en les polítiques d'infància i reclama més recursos. "Volem incidir als governs que posin en el seu focus les polítiques d'infància, que passa per preservar els seus drets i per posar recursos" perquè hi hagi "igualtat en tots els nens i nenes del país", ha manifestat.

Per Folch, en el Dia Internacional de la Infància cal donar un missatge positiu. I és que en el 25è aniversari de l'aprovació de la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de l'Infant, s'han salvat les vides d'uns 100 milions d'infants, tot i que encara hi ha molta feina a fer.

Anar al contingut