La zebra Sero, en un carreró de Seül (Reuters)

Una zebra s'escapa d'un zoo i passeja durant tres hores pels carrers de Seül

Els treballadors del Gran Parc Infantil de Seül van aprofitar que va entrar en un carreró per disparar-li un dard tranquil·litzant i retornar-la al centre de manera segura

Situació insòlita aquest dijous al districte de Gwangjin de Seül, a Corea del Sud. Una zebra jove es va escapar d'un parc zoològic i va estar perduda durant tres hores pels carrers de la ciutat, trotant entre edificis residencials, mentre els vianants se la miraven desconcertats.


Finalment els treballadors que intentaven capturar-la li van poder disparar un dard tranquil·litzant quan l'animal va entrar en un carreró. Això va permetre que els equips del zoològic l'emboliquessin en una xarxa i la poguessin carregar en un camió de tornada al parc.

Aquestes són les imatges:

 

Sana i estàlvia

Un portaveu del Gran Parc Infantil de Seül, d'on s'havia escapat l'animal, va assegurar que la zebra havia estat retornada al centre de manera segura. Els veterinaris van comprovar que es trobava en bon estat de salut.

La zebra, que es diu Sero, va néixer al zoo l'any 2021 i es va escapar del recinte després de trencar la tanca de fusta que envolta la seva zona.

El Gran Parc Infantil és un centre d'oci per a famílies inaugurat el 1973 a la capital sud-coreana. Té 530.000 metres quadrats i hi ha un parc zoològic, un jardí botànic, jocs mecànics i diverses instal·lacions d'entreteniment.

El zoo allotja actualment 400 animals de 38 espècies.

ARXIVAT A:
Corea del Sud
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut