La nova funció permet saber molt més ràpidament si algú ha vist el contingut (Pexels)

Una nova funció d'Instagram permet saber de manera molt més fàcil qui ha vist la teva story

La novetat és especialment útil per als usuaris que tenen molts seguidors

RedaccióActualitzat

La meva germana ha vist l'story que he penjat a Instagram? I el meu veí? Fins ara, l'única manera de respondre a aquesta pregunta era desplegant la llista de visualitzacions i movent-se amunt i avall per comprovar si hi apareixia la persona en qüestió, un procés que per alguns era un maldecap, però que té els dies comptats.

Amb l'última actualització de l'aplicació, part dels usuaris ja han vist com els apareix una nova barra de cerca que permet buscar un nom en concret a la llista, sense necessitat d'esmerçar-hi més esforços.

Escrius el nom de l'usuari que t'interessa i automàticament saps si l'ha vist o no. La novetat arriba després de mesos d'especulacions i serà especialment útil per a aquells que tinguin molts seguidors i que sense la barra de cerca haurien de repassar una llista amb centenars o milers de persones per saber si algú en concret ha vist el seu contingut.

A més d'aquesta novetat, alguns usuaris també han vist com les rodones dels stories els apareixen més grans a la pantalla inicial de l'aplicació, senyal inequívoc que la companyia aposta per donar més visibilitat i facilitats als que publiquen continguts per aquesta via.

 

 

ARXIVAT A:
InstagramTecnologia
Anar al contingut