Una gran roca cau sobre unes llanxes al Brasil i fa 10 morts, 30 ferits i 3 desapareguts

Turistes que eren a la zona han gravat com una roca de grans dimensions queia en un llac de l'estat de Minas Gerais, al Brasil

RedaccióActualitzat

Deu morts, una trentena de ferits i 3 desapareguts per la caiguda d'una gran roca en un llac turístic al Brasil. La roca, de grans dimensions, s'ha desprès de la paret i ha impactat contra les llanxes que navegaven pel llac Furnas, un punt turístic del municipi de Capitólio al sud-oest de l'estat de Minas Gerais.

L'accident ha passat cap a les onze del matí, hora local (les tres de la tarda a Catalunya). El bloc de pedra ha caigut des d'una altura de cinc metres i ha colpejat algunes de les embarcacions. Dues han naufragat del tot. La resta s'han vist afectades per les onades que ha provocat l'impacte.

Turistes que eren a la zona han gravat els fets i han compartit les imatges. En un altre vídeo, es pot veure com, instants abans que caigui la roca, algunes embarcacions fugen de la zona i adverteixen del perill la resta de llanxes.

Dels 30 ferits, 23 ja han estat donats d'alta amb ferides lleus, segons han informat els Bombers de la regió. Ara continuen buscant els desapareguts.

Els Bombers creuen que les fortes pluges dels últims dies a la zona poden ser la causa de l'esllavissada.

La Marina del Brasil ha obert una investigació per aclarir les causes i les circumstàncies de l'accident.

El governador de Minas Gerais, Romeu Zema, ha lamentat l'accident a la xarxa social i ha ofert el seu suport a les víctimes i els seus familiars:


Capitólio, situada a uns 280 quilòmetres de la capital de Minas Gerais, Belo Horizonte, és una destinació turística durant tot l'any per les seves impressionants gorges i canons. Per visitar-los cal anar-hi amb llanxa.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut