Jack Miller celebra la seva victòria al G. P. de Qatar amb una acrobàcia
Motociclisme

Una errada d'Àlex Márquez en l'última vota dóna el triomf a Jack Miller en Moto3 al G. P. de Qatar

Jack Miller ha guanyat la primera cursa de la temporada, la de Moto3 al G. P. de Qatar. El pilot australià s'ha aprofitat d'una errada en l'última volta d'Àlex Márquez per assegurar el seu triomf.

Actualitzat

Jack Miller (KTM) s'ha imposat en la cursa que inaugurava la temporada 2014 de motociclisme, la de Moto3 del G. P. de Qatar. L'australià ha mantingut durant tota la cursa un aferrissat duel amb Àlex Márquez (Estrella Galicia 0,0) pel liderat. Darrere seu, en el grup perseguidor, un Àlex Rins (Estrella Galicia 0,0) que no ha fet una bona sortida es barallava amb Efrén Vázquez (SaxoPrint-RTG) i Miguel Oliveira (Mahindra).

Quan faltaven 3 voltes per al final, els perseguidors han connectat amb els líders. En una última volta plena de nervis, el germà petit del campió del món de MotoGP ha sortit de la pista en un revolt, i ha caigut fins a la quarta posició. Miller s'ha posat primer i ja no ha cedit aquesta posició, i ha sumat el primer triomf de la seva carrera professional. Márquez ha aconseguit recuperar-se per acabar segon al davant de Vázquez, Oliveira i Rins en un final trepidant.

Anar al contingut