Colorado

Una entrevista per trobar la dona i les filles, clau per detenir-lo com l'assassí

Christopher Watts hauria confessat l'assassinat de la seva dona, Shannan, embarassada de 15 setmanes, i les seves filles

RedaccióActualitzat

Christopher Watts, un home de 33 anys de Colorado, va aparèixer dimarts a televisió suplicant que li tornessin la seva dona embarassada, Shannan, i les seves filles de 3 i 4 anys, desaparegudes el dia abans. Dijous el van detenir com a sospitós de la seva mort, després va confessar el crim.

 

L'assassinat de la seva dona embarassada de 15 setmanes i les seves dues filles Celesta i Bella ha commocionat la població de Frederick a Colorado, EUA. No s'expliquen que pot haver passat en aquesta família, aparentment feliç.

La desaparició de la Shannan i les seves filles

El dia 14 d'agost es van activar totes les alarmes quan després de tornar de viatge, al dia següent no va anar a una important reunió i tampoc no va respondre la trucada d'una amiga, que va informar de la seva desaparició.

Es posen en marxa els mecanismes de recerca i l'oficina d'investigació de Colorado, la Policia de Frederick i l'FBI comencen la investigació dels fets. Shannan no havia portat amb ella ni la cartera, ni el telèfon ni les cadiretes de les nenes.

 

Petició televisiva

Christopher Watts va concedir una entrevista al canal local Denver7 demanant que li tornessin la seva dona.

" Espero que la meva dona estigui amb les nenes en un lloc segur. Si algú les te i no estan segures, les vull a casa ara"

Watts explica que la seva dona va tornar d'una viatge de feina la matinada de diumenge a dilluns. El seu vol es va retardar, i segons el relat del marit, no va arribar a casa fins a les 2 de la matinada. L'home es va aixecar per anar a treballar a les 5h del matí, així que gairebé no van coincidir.

Explica també que li va dir que aniria a casa d'una amiga amb les nenes i que no en sabia res més.

 

La policia va estudiar detingudament l'entrevista, que ha estat clau per al cas, i van concloure que Watts evitava mirar molta estona a càmera i el seu to no transmetia desesperació, com hauria d'estar un home que ha perdut tota la seva família.

Dimecres va quedar sota custòdia policial. La família, a través de les xarxes socials, assegurava, amb molt dolor, que havia confessat el crim.

Troballa dels cossos

Les autoritats policials estan donant la informació de la investigació amb molta cautela. Pel que ha trascendit fins ara, els cossos van ser trobats a les instal·lacions d'Anadarko Petroleum, l'empresa on treballava el marit de Shannan. Va ser acomiadat en el moment que es va conèixer la notícia de la seva detenció.

 

 

Shannan Watts compartia a Facebook moltíssimes fotografies de la seva família i tot apuntava que eren una família feliç. Amics i familiars de les víctimes asseguren que no entenen què va passar.

 

Per ara, ningú pot explicar què va passar dilluns 13 d'agost.

Christopher Watts no ha estat acusat formalment però el jutge si va decretar presó sense fiança. Dimarts hi ha una nova vista sobre el cas.

Anar al contingut