El vehicle s'ha sortit de la calçada i ha caigut a l'aigua.
El vehicle s'ha sortit de la calçada i ha caigut a l'aigua.
Osca

Una catalana i el seu fill moren en caure el seu cotxe en un embassament a Osca

L'accident ha passat quan el vehicle ha sortit de la calçada per la dreta i ha caigut a l'embassament de La Peña, a Osca. Els altres dos integrants del vehicle, el conductor i el copilot, han resultat ferits lleus. Tots quatre són membres d'una mateixa família i eren de Granollers.

RedaccióActualitzat
Una dona i el seu fill de quatre anys han mort després que el vehicle amb què viatjaven s'ha precipitat a l'embassament de La Peña, a Osca. Les altres dues persones que anaven al turisme sinistrat, el conductor i el copilot, han resultat ferides lleus i han pogut sortir del vehicle pels seus propis mitjans. Els ferits són el pare i l'oncle del menor. Tots quatre eren de Granollers.

L'accident ha tingut lloc a les 17.05 d'aquest dilluns a la via A-132, al terme municipal de Las Peñas de Riglos. El vehicle ha sortit de la calçada per la dreta i ha caigut a l'embassament. Amb el turisme sinistrat, hi anaven tres o quatre vehicles més que, segons sembla, anaven d'excursió. Han estat els ocupants dels altres cotxes el que han avisat el servei d'emergències.
Anar al contingut