Florida homicidi entre germans Google street view
El tiroteig entre germans va passar en aquesta casa de la ciutat de Largo, a Florida (Google Streetview)

Una baralla pels regals de Nadal entre germans acaba amb trets i una morta a Florida

El xèrif del comtat alerta que els menors delinqüents aconsegueixen les armes amb facilitat o les roben dels cotxes que es deixen oberts

Actualitzat

Una baralla pels regals de Nadal acaba amb una noia de 23 anys morta per un tret d'un germà seu, de 14 anys, que també és ferit de gravetat per un altre germà, de 15, a Florida, als Estats Units. El xèrif del comtat de Pinellas, a Florida, Bob Gualtieri, ha alertat del gran problema que suposa la proliferació d'armes de foc entre la població, que arriben amb facilitat a mans dels joves delinqüents. 

Els fets van passar la vigília de Nadal a la tarda, quan els dos germans, Damarcus Coley, de 14 anys, i Darcus Coley, de 15, van anar a comprar regals amb la seva germana Abrielle, de 23, i la seva mare. Els germans adolescents van començar a discutir sobre qui rebia més regals i continuaven discutint en arribar a casa de l'àvia, a la ciutat de Largo, prop de Tampa.

Segons el relat del xerif Gualtieri, de sobte, Damarcus Coley, de 14 anys, va treure una arma semiautomàtica i va apuntar el seu germà, en Darcus. Aquest li va dir que no volia discutir i que sortís fora per calmar-se. Fora de la casa hi havia l'Abrielle, la germana, que portava el seu nadó d'11 mesos penjat del coll amb una motxilla. Sembla, segons el relat policial, que l'Abrielle li va retreure al seu germà que discutís per Nadal, quan el menor s'hi va encarar i la va amenaçar a ella i al nadó.

En Damarcus va disparar a la seva germana al pit, i sortosament no va tocar el nadó, que va resultar il·lès. Aleshores, en Darcus, de 15 anys, va sortir de la casa amb una altra pistola i va disparar al germà a l'estómac. En Darcus va sortir corrents del lloc i va llençar la pistola, que encara no s'ha trobat.

Quan va arribar la policia, va trobar Abrielle Baldwin i el seu germà Damarcus Coley ferits de bala. Ella va ingressar morta a l'hospital i l'adolescent va ser intervingut d'urgència i es troba estable. A la casa hi havia la mare dels tres germans i un altre fill de l'Abrielle, de 6 anys.

Menors acusats d'homicidi 

En Darcus, l'adolescent de 15 anys, es va posar en contacte amb la seva mare i va ser localitzat i traslladat a un centre de salut mental, ja que havia intentat autolesionar-se. Quan sigui donat d'alta, el traslladaran al Centre d'Avaluació de Menors de Pinellas. Se l'acusa d'intent d'homicidi en primer grau.  

En Damarcus, a l'hospital, també ha estat detingut i acusat d'homicidi en primer grau, maltractament infantil i delinqüent en possessió d'una arma de foc. Tot i ser menors seran imputats com a adults.

 

"Ajudeu-nos, perquè tenim un problema"

Aquests dos joves ja tenen nombrosos antecedents, ha dit el xèrif Gualtieri, i el fet que els menors delinqüents aconsegueixin les armes amb facilitat no millora la situació i fa que, "com en aquest cas, acabi en tragèdia". No només perquè obtenen les armes comprant-les al carrer a un preu barat, sinó perquè les roben dels cotxes, ha dit el xèrif. 

"En els últims trenta dies, hem rebut denúncies que s'han robat disset armes de cotxes que havien deixat oberts." 

"Ajudeu-nos perquè tenim un problema", ha dit Gualtieri i, en aquest sentit, el xèrif ha fet una crida als que tenen el costum de dur una arma al cotxe perquè tanquin les portes. 

La policia manté la investigació oberta.

 

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsMenorsNadal
Anar al contingut