Lloret de Mar

Un turista clava tres ganivetades a un altre en una discoteca de Lloret de Mar

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove holandès de 29 anys, Abdelghafour L., per haver clavat tres ganivetades a un compatriota durant una baralla a l'interior de la discoteca Tropics de Lloret de Mar. El jove ha ingressat a presó. La víctima va haver de ser atesa d'urgència a l'Hospital Comarcal de Blanes, perquè una de les ferides li va afectar un pulmó. Els fets van tenir lloc la matinada de dijous a divendres, quan un grup de cinc joves holandesos es van començar a discutir. El personal de seguretat de la discoteca, situada en una zona cèntrica del municipi, va ser qui va alertar els Mossos d'Esquadra.

Actualitzat
Cap a les dues de la matinada de l'1 d'agost, diversos efectius dels Mossos d'Esquadra que patrullaven per Lloret de Mar van rebre l'alerta que hi havia un jove ferit a la discoteca Tropics. El noi havia rebut tres ganivetades, una a la zona femoral i les altres dues al pit. D'aquestes, una havia passat a pocs centímetres del cor. L'altra havia impactat contra una costella i havia provocat que la fulla de la navalla es trenqués a dins el cos de la víctima. El jove va haver de ser traslladat a l'Hospital Comarcal de Blanes, on el van atendre d'urgència perquè li havia entrat aire en un pulmó.

Els Mossos d'Esquadra van anar ràpidament fins a la discoteca, situada a l'avinguda Just Marlés de Lloret, una de les zones més concorregudes d'aquest municipi turístic. Quan hi van arribar, el personal de seguretat els va explicar que cinc joves holandesos s'havien discutit a l'interior del local, i que un d'ells havia tret una navalla amb la qual va atacar la víctima. Els mateixos encarregats van assenyalar un jove com a suposat autor de l'agressió, a qui havia identificat un testimoni dels fets. Els agents van detenir aquest turista per un delicte de lesions, però la investigació posterior va permetre desvincular-lo de l'agressió i identificar Abdelghafour L. com l'autor de l'apunyalament.

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest segon jove, de 29 anys, el mateix dia 1 d'agost. En el moment de la detenció, els agents li van trobar l'arma amb la qual hauria atacat la víctima. Se l'acusa d'un delicte de lesions. Després de declarar davant del jutge, el jove ha ingressat a la presó de Girona.

Els fets de dijous a la matinada se sumen a diferents incidents violents que han tingut lloc aquesta temporada al municipi de Lloret de Mar. El més greu va ser l'assassinat de la jove turista italiana Federica Squarise, pocs dies abans que hi hagués un segon crim en un carreró del municipi.
Anar al contingut