Un restaurant de Nova York asseu figures de cera per crear ambient, en temps de Covid
Figura de cera representant l'actriu Audrey Hepburn, asseguda en un restaurant aquest divendres a Nova York (EFE)

Un restaurant de Nova York asseu figures de cera per crear ambient en temps de Covid

El restaurant Peter Luger de Brooklyn ofereix als clients dinar al costat de l'Audrey Hepburn d'"Esmorzar amb diamants" o del Jon Hamm de "Mad men"

RedaccióActualitzat

Aquest divendres els restaurants de Nova York han pogut tornar a obrir un cop s'han suavitzat les mesures anti-Covid, però només amb una ocupació del 35% a les sales interiors.

Perquè no quedin massa taules buides, un restaurant de Brooklyn, el Peter Luger Steak House, ha decidit asseure-hi figures estàtiques.

Però no són unes figures qualssevol: els clients poden asseure's molt a prop d'Audrey Hepburn tal com apareix a la pel·lícula "Esmorzar amb diamants" o de John Hamm caracteritzat com el Don Draper de la sèrie "Mad men", entre d'altres.

Treballadors del restaurant Peter Luger contemplen una figura que representa el metereòleg i actor Al Roker, aquest divendres a Nova York (Reuters)


Col·laboració amb un museu de cera

És una col·laboració d'aquest restaurant amb la seu del museu de cera Madame Tussauds de la ciutat, que ha cedit les figures durant uns quants dies.

Un dels responsables del restaurant, David Berson, assegura que hi ha clients que no s'adonen que són figures de cera:

"Una persona li va demanar ahir al Jon Hamm si sabia on eren els lavabos, gairebé com si fos un cambrer."

Un cambrer contempla un Jon Hamm de cera, aquest divendres a Nova York (EFE)

El gerent del restaurant, Michael Costa, ha explicat que es prenen la reobertura amb calma i amb filosofia:

"Ha estat dur, però tots els clients fidels han tornat. Tot tornarà finalment, però ens ho agafarem amb calma, no hi ha pressa. Sobreviurem."

Durant el tancament aquest restaurant de carn a la graella ha sobreviscut fent menjar per emportar, cosa que no havien fet mai, i ara gairebé han reincorporat tota la plantilla.

No són gaires els personatges que s'asseuen aquests dies a les taules del Peter Luger, però entre ells hi ha un fill del barri, de Brooklyn: l'actor, humorista i presentador de televisió Jimmy Fallon.

Un client dina a prop de la figura de Jimmy Fallon, aquest divendres a Nova York (Reuters)

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19Estats Units
Anar al contingut