Moment en què el regidor Viondi s'ha atansat a l'escó d'Almeida per donar-li cops de palmell a la cara

Un regidor toca la cara a l'alcalde de Madrid, l'expulsen del ple i el PSOE el fa dimitir

El socialista Daniel Viondi ha picat fins a tres vegades la cara d'Almeida i l'han expulsat del ple de l'Ajuntament de Madrid

RedaccióActualitzat

Expulsen un regidor socialista del ple de l'Ajuntament de Madrid per haver picat la cara a l'alcalde, José Luis Martínez-Almeida.

Al ple d'aquesta tarda s'hi debatia una iniciativa per reanomenar l'antic canòdrom de Carabanchel en honor a la futbolista Jennifer Hermoso.

El regidor Daniel Viondi (PSOE) ha baixat del faristol després del segon torn de paraula, s'ha acostat a l'alcalde per lliurar-li una declaració similar de l'Ajuntament de San Fernando de Henares.

A continuació, li ha donat diversos cops de palmell a la cara, fet que ha provocat una allau de retrets des de la bancada del PP. Ho podeu veure en aquest vídeo:

 

El president del ple ha expulsat el regidor després dels fets i d'haver-lo cridat fins a tres vegades a l'ordre per parlar sense tenir la paraula.

Almeida ha denunciat la violència del regidor i ha dit que ja havia amenaçat un diputat de l'Assemblea de Madrid.

L'alcalde ha afirmat: "S'ha produït un fet que mai no hauria de produir-se en aquest ple, tocar un regidor a un altre en to amenaçador com m'ha tocat el senyor Viondi a la cara tres vegades."

I sobretot, el senyor Viondi ja havia amenaçat un diputat a l'Assemblea de Madrid d'"arrencar-li el cap", ha exclamat, visiblement enfadat, l'alcalde de Madrid.

Viondi ha demanat disculpes al batlle de Madrid pels fets i ha anunciat que dimitirà com a regidor "en les pròximes hores", després que el PSOE li demanés que entregués l'acta:

 

ARXIVAT A:
Comunitat de Madrid
Anar al contingut