Alguns emojis que es poden crear amb l'eina de Google
Alguns emojis que es poden crear amb l'eina de Google

Un mesclador d'emojis permet crear l'emoticona que sempre has trobat a faltar

Google incorpora al buscador Emoji Kitchen, que permet combinar dos emojis que ja existeixen per crear-ne un de totalment nou que es pot fer servir a WhatsApp i Telegram

Felip GordilloActualitzat

Una caca enfadada que insulta. Un àlien amb ulleres de sol. Un cor amb llàgrimes de riure als ulls. Són tres dels milers de creacions que es poden fer amb Emoji Kitchen (la cuina emoji). Aquesta funcionalitat de Google permet crear l'emoticona que sempre hem trobat a faltar.

La companyia del buscador ha decidit posar a l'abast dels usuaris l'opció de barrejar emojis per crear-ne de nous. Només cal buscar "Emoji Kitchen" a Google

Des del mateix navegador podrem seleccionar quins dos emojis volem combinar. I, si no estem inspirats, sempre tenim l'opció de demanar que en surti un d'aleatori.

 

El funcionament és senzill. L'eina selecciona la principal característica de cadascun dels dos emojis i en crea un altre que és la barreja dels dos. A partir d'aquí, la imaginació posa el límit per crear emoticones divertides, boges o tendres: un cargol amb ulleres de sol, una maduixa de formatge o un cor amb cara de gatet.

Hi ha més de 230 emojis per combinar. Hi ha milers de combinacions possibles.

Un cop feta la creació, l'eina permet copiar-la per enganxar-la a qualsevol aplicació de missatgeria.

Fins ara, aquesta funcionalitat només es podia utilitzar amb el teclat GBoard de Google per a Android, però com que ara és al navegador es pot fer servir des de qualsevol ordinador i dispositiu, també els d'Apple.

 

Els emojis són de "boomers"?

Si has clicat en aquesta notícia i encara fas servir emojis, pot voler dir que no ets tan jove com sembla. Si més no és el que conclou un estudi de la Universitat Politècnica de València que apunta que els emojis són cosa de "boomers".

"La gent jove, de menys de 30 anys, fa servir molts gifs i stickers personalitzats, no tants emojis convencionals, que, com diuen, no són prou expressius per a ells", explica la investigadora Carmen Pérez.

Qui fa servir emoijis, doncs? "Les converses dels usuaris més grans de 50 anys són una festa d'emojis constant'", assegura.

Un altre estudi, també fet al País Valencià, ha trobat que els estudiants universitaris prefereixen els stickers i tampoc fan servir tants emojis.

ARXIVAT A:
Xarxes socials Google
Anar al contingut