L'actor Kevin Spacey a la Fashion Week de Milà (EFE)
Massachusetts

Un jove que va acusar Kevin Spacey d'agressió sexual retira la denúncia

La presumpta víctima va presentar els càrrecs fa tres anys i aquesta setmana, si no començava el judici, prescrivien els fets

RedaccióActualitzat

Un jove que havia acusat l'actor Kevin Spacey d'agressió sexual ha retirat els càrrecs de forma voluntària. La denúncia la va presentar fa tres anys i aquesta setmana, si no començava el judici, prescrivien els fets.

L'incident hauria passat quan el denunciant tenia 18 anys en un bar de Nantucket, a Massachusetts. La demanda acusava Spacey de "conducta sexual explícita i conducta lasciva", segons ha comentat l'advocat de la presumpta víctima, Mitchell Garabedian.

L'actor, de 59 anys, s'ha declarat innocent en tot moment i els seus advocats han reclamat repetidament el telèfon mòbil de la suposada víctima perquè sostenen que allà hi ha proves exculpatòries. El jove, però, al·lega que no el troba.

Spacey, que ha guanyat dos Oscars, té altres judicis pendents per agressió sexual i ha quedat apartat de la indústria cinematogràfica. L'octubre del 2017, l'actor Anthony Rapp el va acusar d'intentar seduir-lo el 1986, quan tenia 14 anys.

 

ARXIVAT A:
Agressió sexualCinemaAssetjament sexual
Anar al contingut