Kevin Spacey en un acte a Nova York (Reuters)
Kevin Spacey en un acte a Nova York (Reuters)
Nova York

Kevin Spacey es declara gai després que l'hagin acusat d'assetjament sexual

Un altre actor, Anthony Rapp, el va denunciar per uns fets que van passar el 1986, quan Rapp tenia 14 anys

RedaccióActualitzat

Una denúncia ha portat l'actor Kevin Spacey a declarar-se homosexual. El protagonista, entre d'altres, del film "American Beauty" i la sèrie "House of Cards", ha fet una piulada al seu compte oficial de Twitter dient que ha de trencar la privacitat que ell sempre ha defensat per reconèixer que ha decidit viure com a gai.

La revelació de Spacey, de 58 anys, arriba després que un altre actor, Anthony Rapp, de 46, l'hagi acusat d'assetjament sexual per uns fets que van passar el 1986. Rapp tenia 14 anys. En la piulada, Kevin Spacey afegeix una carta on li demana públicament perdó. Diu que no recorda l'episodi, i es disculpa pel que hauria estat, diu textualment, un comportament ebri profundament inapropiat.

 

 

Els fets relatats per Rapp van passar durant una festa a l'apartament de Spacey a Nova York. Tots dos actuaven en aquella època en espectacles a Broadway.

Membres de la comunitat gai acusen Spacey de barrejar un fet criminal amb una opció sexual. Actors com Wanda Sykes o Richard Lawson s'han afegit a les crítiques.

Kevin Spacey és actor, director, guionista i productor. Va néixer a Nova Jersey i va créixer a Califòrnia. Va començar la seva carrera com a actor de teatre durant la dècada del 1980. Abans va fer papers secundaris en cinema i televisió. Va aconseguir el seu primer Oscar per la seva interpretació a "Sospitosos habituals" (millor actor de repartiment), i després l'Oscar al millor actor per "American Beauty" (1999). També ha intervingut als films "Seven", "L.A. Confidential", "Pay It Forward", i "Superman Returns".

Anar al contingut