Tiroteig a Fuenlabrada, Madrid, amb un mort i tres ferits
Els sanitaris que s'han desplaçat ràpidament fins al lloc dels fets han intentat reanimar la víctima sense èxit (EFE/Rodrigo Jiménez)
Fuenlabrada

Un jove mort i tres més de ferits en un tiroteig a l'exterior d'una discoteca a Madrid

La primera hipòtesi de la policia és que el tiroteig podria ser la resposta a l'homicidi d'un jove de 19 anys per un tret al cap la nit anterior a Alcorcón

Actualitzat

Un jove de 21 anys ha mort a causa d'un tret al cap a l'exterior d'una discoteca a Fuenlabrada, a Madrid, aquesta matinada. També hi ha tres persones més ferides.

Poc després de les 6 del matí hi ha hagut un tiroteig i una baralla amb ganivets al costat de la discoteca Cañabrava. Els dos agressors haurien arribat en cotxe al lloc dels fets i han atacat un grup concret de persones. Després de l'agressió han fugit.

La policia no descarta cap hipòtesi i, presumptament, s'haurien enfrontat dues bandes llatines. Segons el cos, el cas podria estar relacionat amb un homicidi que hi va haver la nit abans a la localitat d'Alcorcón, a prop de Fuenlabrada. En les dues morts podrien estar implicats membres dels Latin Kings i els Trinitarios.

Tiroteig a Fuenlabrada, Madrid, amb un mort i tres ferits
Presumptament s'han enfrontat dues bandes llatines(EFE/Rodrigo Jiménez)

Segons han informat els serveis d'emergències de la Comunitat de Madrid, quan han arribat al lloc del tiroteig hi havia un home en parada cardiorespiratòria per una ferida d'arma de foc al cap i no han pogut reanimar-lo.

Un dels ferits és un noi de 31 anys que ha rebut un tret a l'espatlla i a la clavícula i ha estat traslladat a un centre hospitalari amb ferides de caràcter moderat. Segons fonts policials, no estaria implicat en la baralla.

Hi ha un altre ferit d'arma de foc. Es tracta d'un jove de 18 anys que ha rebut un tret al braç.

El tercer ferit, de caràcter lleu, tenia talls a les mans i al cap i també ha estat traslladat a un centre hospitalari.

Tiroteig a Fuenlabrada, Madrid, amb un mort i tres ferits
Els fets han passat a un quart de set d'aquest matí(EFE/Rodrigo Jiménez)

 

ARXIVAT A:
PolicialComunitat de Madrid
Anar al contingut