Manifestants tornen a ocupar les vies del tren a l'estació de Plaça Catalunya
Manifestants a les vies del tren a l'estació de Plaça Catalunya (ACN)

Manifestants ocupen les vies del tren a l'estació de plaça Catalunya en dues ocasions

El tall per la vaga general en contra del judici del procés se suma als altres que han complicat la mobilitat a carreteres i també a línies de transport públic

RedaccióActualitzat

Els manifestants han ocupat en dues ocasions les vies de Rodalies a l'estació de Plaça Catalunya de Barcelona. Ha estat pels volts de la una quan desenes d'estudiants han entrat a l'estació i a la zona d'andanes i han baixat a les vies, on alguns han caminat uns metres i han impedit el pas de trens. La situació ha durat tres quarts d'hora, fins que han marxat.


Al cap d'una estona hi han tornat i s'hi han estat també entre mitja hora i tres quarts.

Segons Unis x la República, uns 25.000 estudiants s'han manifestat per denunciar que el judici del procés és "una vergonya". La plataforma ha mostrat el seu suport al tall de les vies i ha convocat una concentració a Plaça Catalunya, que ja s'ha dissolt, amb algun moment de tensió.

 

Aquest tall a les vies afecta el servei de les línies R1, R3 i R4 en tots dos sentits.

 

A les 12 del migdia ha començat una concentració a la plaça Universitat de la capital catalana, secundada per una cinquantena d'entitats, a banda d'estudiants universitaris i de secundària. Els joves han sortit en manifestació des d'aquest punt.

ARXIVAT A:
Judici procés
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut