Troben el cos d'un home amb signes de violència en ple carrer a Sabadell
Cotxe dels Mossos
Cornellà de Llobregat

Un ferit greu i cinc detinguts per una baralla al polígon Femades de Cornellà

El noi sembla que ha estat ferit al coll amb un vidre

RedaccióActualitzat

De bon matí, els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones que havien ferit un noi durant una baralla entre grups a Cornellà de Llobregat.

La trifulga s'ha produït pels voltants de les 7.30 hores al polígon industrial de Femades i ha acabat amb el jove ferit de gravetat per un tall al coll.

El noi sembla que ha estat ferit amb un vidre i ha estat ingressat d'urgències a l'Hospital de Bellvitge. Tot i que està greu, no corre perill.

La previsió és que en les pròximes hores els detinguts passin a disposició judicial.

Polígon Femades, zona polèmica

El polígon industrial de Femades compta amb una zona d'oci amb diverses macrodiscoteques. La inseguretat i l'incivisme són temes recurrents des de fa anys i especialment s'agreugen durant els dies festius quan els locals de la zona s'omplen de gent.

En ocasions, els veïns de l'Hospitalet i de Cornellà han denunciat la situació del polígon. Fins i tot, l'any 2015, el consistori liderat per Antonio Balmón en va precintar una, el Capitoli, per superar l'aforament permès.

Les baralles en aquesta zona de Cornellà, van tornar a estar d'actualitat fa un any amb la brutal batalla multitudinària entre membres d'una família gitana de Ca n'Espinós, a Gavà, i ultres del FC Barcelona davant la discoteca Phant, que va deixar diversos ferits.

Anar al contingut