Un esvoranc a les vies de tren entre Sitges i Vilanova per les pluges torrencials

Els aiguats al Garraf i el Baix Llobregat han arribat a superar els cent litres per metre quadrat

Actualitzat

Un despreniment de terra a tocar d'una via de Renfe entre Sitges i Vilanova i la Geltrú obliga els trens a circular en via única en aquest trajecte, fet que ha provocat retards a la línia R2 sud i serveis regionals R13, R14, R15, R16 i R17.

 

La previsió és que la incidència s'allargi fins dimarts al matí. Els tècnics d'Adif han examinat l'esvoranc i han començat els treballs per reparar-lo aquest diumenge a la tarda.

Mentre no estigui reparat, Renfe ha adaptat els horaris dels trens de la línia R2 sud: quatre trens per hora i sentit entre Sitges i Barcelona i dos per hora i sentit entre Vicenç de Calders i Vilanova-Barcelona. Els trens regionals mantenen l'oferta habitual.

En previsió d'un increment de demanda per dilluns a la tarda, Renfe ha contractat un servei d'autobusos que s'activaria entre Vilanova i Sitges per garantir la mobilitat. 

El Baix Llobregat i el Garraf són les comarques que s'han emportat la pitjor part dels aiguats de les últimes hores, amb registres de pluja que han arribat a superar els cent litres per metre quadrat. Vilanova i la Geltrú és on hi ha hagut més avisos als bombers.

ARXIVAT A:
Transport públicMobilitatRenfe
Anar al contingut