La nòria tombada a Gandia
La nòria ha caigut a pes sobre la resta de les atraccions

Un esclafit càlid tomba una nòria de fira a Gandia i deixa dos ferits

El parc encara no havia obert al públic

RedaccióActualitzat

El vent ha fet caure una nòria de fira a Gandia, a la Safor. L'atracció estava al recinte firal quan, poc abans d'obrir, un esclafit càlid ha provocat un fort vent que l'ha tombat.

 

L'accident ha ferit dues persones de caràcter lleu: un treballador que era dins del recinte i una dona que estava fora i ha rebut el cop d'un cartell.

La nòria va caure cap a dos quarts de set, mitja hora abans que el parc obris al públic.

Un esclafit càlid és el que ha provocat el fort vent sobtat que ha estat capaç de fer caure la nòria. Aquest fenomen, més conegut a casa nostra quan hi ha tempestes, és caracteritza per una ventada molt forta que baixa del cel cap a la terra. Cau a gran velocitat, impacta amb el terra i s'expandeix produint com una ona expansiva, molt destructiva. Normalment comporta ràfegues de 100 a 180 km/h.

Aquest cap de setmana hi ha hagut esclafits en diversos punts de la Península. A Albacete, aquesta ventada sobtada que va deixar cops de 100 km/h i que va fer pujar la temperatura als 39 graus. La ventada va trencar branques i va arrossegar mobiliari urbà de la zona de Las Tascas.

Anar al contingut