Captura de la pàgina web de Drets
Captura de la pàgina web de Drets

Un centenar d'advocats s'ofereixen per defensar encausats per l'1-O

Actualitzat

Un centenar d'advocats de l'associació de juristes Drets ofereix assistència gratuïta a les persones que no formin part de les institucions públiques i que siguin citades a declarar per l'1 d'octubre.

L'entitat ha posat en marxa un telèfon perquè tothom que ho necessiti s'hi pugui adreçar. També ha publicat un protocol dirigit a "ciutadans que siguin requerits per la policia, com a testimonis, investigats o detinguts, o per empreses que puguin ser víctimes de registres policials".

Drets, associació de professionals del dret sorgida per assumir casos relacionats amb el procés sobiranista, ho ha anunciat a través d'un comunicat, on també explica que pretenen donar cobertura legal a "totes aquelles persones que necessitin un primer assessorament o assistència jurídica, ja siguin empreses, ciutadans o alcaldes".

L'equip d'advocats estarà disponible les 24 hores del dia i compta amb el suport de la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats, Juristes per a la Independència i el Col·lectiu Praga.

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut