Un britànic escala la Torre Glòries i ho grava amb un dron
Dos companys han gravat l'ascens des del carrer

Un britànic escala la Torre Glòries i ho grava amb un dron

Els Mossos han obert diligències a l'escalador de l'antiga Torre Agbar i a dos acompanyants: un dirigia el dron i l'altre li feia fotos des del carrer

Actualitzat

Els veïns de l'antiga Torre Agbar han pogut veure aquest dissabte al matí com un home vestit de negre, amb pantalons curts i samarreta, escalava la torre sense cap protecció. Quan ha baixat, l'esperaven la Guàrdia Urbana i els Mossos, acompanyats dels Bombers i els serveis d'emergències, a més d'un bon grup de vianants encuriosits.

Dos homes s'encarregaven de gravar les imatges de l'ascens, segurament per difondre-les a les xarxes socials. Un dirigia un dron i l'altre feia fotos, des del carrer. Els tres són britànics.

 

 

Els Mossos d'Esquadra, que han rebut el primer avís poc després de les nou, han obert diligències informatives a tots tres, que han enviat als jutjats, juntament amb les targetes de memòria on s'han registrat les imatges. Han aixecat acta per operar un dron sense permís i a l'home que feia fotos per desobediència als agents de l'autoritat.

L'última vegada que algú es va enfilar a la torre de Jean Nouvel, de 144 metres, va ser fa un mes.

Fa un any, la van escalar dues persones i també ha estat objectiu, entre altres, de l'anomenat Home Aranya Francès, Alain Robert, que hi va pujar el 2016 i el 2007, sense cordes ni mesures de seguretat.

Anar al contingut