3 de 10 dels Minyons de Terrassa (ACN)
3 de 10 dels Minyons de Terrassa (ACN)

Un 10 per als Minyons de Terrassa en la seva diada

Agustí FornéActualitzat

Els Minyons de Terrassa no estan satisfets si només carreguen un castell, encara que sigui un castell de deu. Per això no han sortit del tot satisfets de la plaça Vella per la seva diada. A la segona ronda, han afrontat un dels reptes per a aquest diumenge, el tres de deu amb folre i manilles. Era el primer que intentaven aquesta temporada. Pujava prou bé i l'han pogut defensar fins a l'aleta, però després s'ha desquadrat i era insalvable. Encara que mai es pot dir insalvable. Mirant el pilar de 8 amb folre i manilles que han descarregat, es pot veure com els malves han parat un parell de revinclades, a la sortida de l'enxaneta, que semblaven impossibles de salvar.

Els Minyons han tornat a demostrar que enguany tenen la mà trencada amb el dos de nou amb folre i manilles. Han descarregat el vuitè consecutiu de la temporada i han completat l'actuació amb el nou de vuit.


Els borinots, sense tripleta

L'objectiu d'avui dels Castellers de Sants era repetir la tripleta que van fer per Tots Sant. I anaven bé, perquè han descarregat el quatre de nou amb folre i el cinc de vuit, però se'ls ha travessat el tres de nou amb folre. L'han desmuntat les dues vegades que l'han intentat i han acabat amb el tres de vuit.


Els gausacs, lluny dels castells de nou

Els Castellers de Sant Cugat no han arribat a la plaça Vella en el seu millor moment. Aquest any, no han pogut revalidar els galons de colla de nou. Han anat a assegurar i han descarregat la clàssica de vuit, és a dir, el tres de vuit, el quatre de vuit i el dos de set.

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut