"Truman", al Castell de Montjuïc

Cinema a la Fresca sota el cel de Barcelona

Actualitzat
La multipremiada "Truman", de Cesc Gay, obre una nova temporada de Cinema a la Fresca al Castell de Montjuïc l'1 de juliol a les 22.15. Ricardo Darín i Javier Cámara donen vida a dos amics que es capbussen en l'oceà profund de les emocions humanes. La tendresa, l'optimisme i els tocs agredolços els acompanyen en aquesta recerca, que transforma les paraules no confessades del passat en un homenatge al present i a la vida. Julián (Ricardo Darín) rep la visita inesperada del seu amic Tomás (Javier Cámara), que viu al Canadà, després d'anys de no tenir-ne notícies. Durant quatre dies intensos, compartiran, amb el seu gos Truman, experiències emotives i sorprenents provocades per la situació difícil que travessa.
 
"Truman" ha estat recentment nominada a cinc Premis Latino, però acumula una llarga llista de premis, entre els quals, sis Premis Gaudí, cinc Goyas, dos Premis Feroz, dos Premis Forqué i cinc Medalles CEC. El llargmetratge es va estrenar a finals d'octubre del 2015 i els primers premis els va rebre al Festival de Sant Sebastià, en què els dos actors van guanyar "ex aequo" la Concha de Plata al millor actor, i el llargmetratge, el Premi Feroz Zinemaldia a millor pel·lícula de la secció oficial a concurs del festival. És una producció d'Imposible Films, Truman Films AIE, BDCine (Argentina), K&S Films (Argentina), Telefe y Vos (Argentina), amb el suport de l'ICAA, l'ICEC, l'INCAA, FOX+, Iberomedia, amb el finançament de AudioVisual SGR i l'ICO, i amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, Canal+ i TVE.
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Cesc Gay
Guió: Tomàs Aragay i Cesc Gay
Producció: Marta Esteban i Diego Dubcovsky
Coproducció: Daniel Burman, Hugo Sigman, Alejandro Gorodish, Matías Mosteirín i Axel Kuschevatzy
Intèrprets: Ricardo Darín (Julián), Javier Cámara (Tomás), Dolores Fonzi (Paula), Troilo (Truman), Eduard Fernández (Luis), Àlex Brendemühl (veterinari), Pedro Casablanc (metge), José Luis Gómez (productor), Javier Gutiérrez (assessor funerària), Elvira Mínguez (Gloria), Oriol Pla (Nico), Nathalie Poza (dona 2), Àgata Roca (dona 1), Susi Sánchez (dona adopció), Francesc Orella (actor restaurant), Silvia Abascal (Mónica) i Kika Miró (actriu de companyia)
Direcció de fotografia: Andreu Rebés (AEC)
Música: Nico Cota i Toti Soler

A part de la pel·lícula, la nit inaugural del Cinema a la Fresca es completarà amb la projecció d'un curt i l'actuació de la cantant Núria Graham.
 

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut