Denuncien dos germans pel cas del cangur petit que es va passejar per Roda de Ter
El ualabi, un cangur petit, va sorprendre els veïns de Roda de Ter el 12 de febrer (ACN)

Troben un cangur perdut pels carrers de Roda de Ter

Els agents rurals investiguen d'on ha sortit l'animal, un ualabi

Redacció/ACNActualitzat

"Què hi fa un cangur, a Roda de Ter?", és la pregunta que es feien aquest matí al poble d'Osona quan han vist l'animal saltant pel carrer. De fet, es tracta d'un ualabi, un marsupial més petit.

La policia local rebut rebut el primer avís a les vuit del matí, però la veïna que els han trucat es pensava que era una guineu. De seguida els ha trucat un altre veí que parlava d'un cangur petit.

A dos quarts de nou han trobat l'animal a sota d'un cotxe i l'han pogut agafar per la cua, amb l'ajuda d'uns veïns. "Era molt manyac, l'hem agafat per la cua i el propietari finalment se l'ha emportat amb el cotxe", han explicat a l'agència ACN.

 

 

Inicialment s'havia atribuït la propietat al veí de Roda de Ter que té una empresa dedicada a espectacles i doma d'animals. Ell ha assegurat que el ualabi no és seu i que l'ha entregat als transportistes que aquest dijous li van dur a la finca uns cavalls procedents de Palma, segons han explicat els Agents Rurals.

Els agents estan en contacte amb l'empresa de transport de cavalls, amb seu a Alemanya, per aclarir la procedència de l'ualabi, qui n'és el propietari i si té la documentació en regla.

També es vol esbrinar en quines condicions s'havia transportat l'animal. La guia de transport del cavalls estava notificada de manera correcta, però on no hi el transport de cap ualabi.

Anar al contingut