Imatge de recurs d'un vehicle policial a Nova Zelanda

Troben restes de dos infants en dues maletes subhastades a Nova Zelanda

Una família d'Auckland havia comprat les maletes en una subhasta l'11 d'agost

Redacció/Agències

Troballa misteriosa a Nova Zelanda. Els fets es remunten a l'11 d'agost, dia en què una família va comprar diversos articles en una subhasta de béns abandonats a Auckland. La compra i el transport del material fins al seu domicili es va dur a terme sense cap entrebanc, però un cop van arribar a casa es van adonar que a l'interior de la maleta hi havia restes humanes.

La policia de Nova Zelanda va començar a investigar els fets i ara, una setmana després de la troballa, han pogut determinar que les restes humanes trobades a les dues maletes corresponen a dos infants d'entre 5 i 10 anys. Tot i això, no n'han pogut aclarir el sexe ni si tenen algun vincle familiar.


Restes mortals de fa anys

Però la història no acaba aquí, perquè l'inspector de la policia de Nova Zelanda Tofilau Faamannuia Vaaelua ha assegurat en roda de premsa que "els cadàvers han estat conservats dins les maletes durant anys", fet que pot dificultar molt la investigació policial pel que fa a la recopilació d'imatges de les càmeres on treballa el propietari del magatzem que va organitzar la subhasta.

De moment, els investigadors intenten determinar les identitats dels dos nens a través de les anàlisis forenses de les restes d'ADN trobades dins les maletes, així com determinar el com i el perquè de la seva mort.

La policia ja ha deixat clar que la família que va adquirir les maletes a la subhasta no està relacionada amb el cas, i ha demanat a la premsa i a la societat que respectin la seva privacitat.

 

ARXIVAT A:
Nova Zelanda
Anar al contingut