Peralada

Troben els cadàvers de dos homes morts per inhalació de monòxid en una masia de Peralada

Els cadàvers van ser localitzats divendres a la tarda però no es descarta que fes dies que eren morts. La mala combustió d'un generador elèctric situat al garatge de la casa seria la causa del succés.

TV3Actualitzat

Dues persones han mort en una masia del veïnat de les Olives, a Peralada, per inhalació de fum a causa de la mala combustió d'un generador elèctric. Els morts són el propietari de la casa i un home que treballava per ell.

Al veïnat només hi viuen cinc famílies i s'exploten tres granges. Tots es coneixen i això va fer que els veïns donessin l'alarma en detectar que feia dies que la porta de la finca havia quedat oberta i que no veien el gos de la casa.

El primer avís el van fer a un home que portava les terres de l'explotació, que després de regirar tota la casa va trobar els cossos dels dos homes morts al garatge. Els cadàvers van ser localitzats divendres a la tarda però no es descarta que fes dies que eren morts.

Les dues víctimes mortals són el propietari de la masia, un home de 64 anys que vivia sol, i un home de 52 anys que l'ajudava en les tasques del camp.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut