Barcelona

Troba a la venda en una app el violí robat a la filla i els Mossos l'acaben recuperant

La mare va intentar sense èxit contactar amb la venedora i ho va denunciar als Mossos, que van localitzar la dona i van poder tornar el violí a la noia

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han recuperat un violí que li van robar a una noia quan sortia d'una escola de música de Barcelona, i l'hi han pogut tornar.

El robatori va passar el 10 de gener al vespre al barri de les Corts quan un home la va amenaçar verbalment, li va prendre el violí i va fugir.

La mare de la noia va suposar que oferirien el violí a alguna aplicació de compravenda per internet, va entrar-hi i va aconseguir localitzar-lo en un anunci.

Després va contactar amb la dona que havia posat l'anunci per quedar amb ella amb la intenció de recuperar l'instrument, però abans d'aconseguir-ho l'anunci va desaparèixer.


Els Mossos localitzen la venedora del violí robat

Tot seguit la mare va denunciar-ho als Mossos, que amb les dades que va aportar van poder localitzar la dona i van recuperar el violí.

La dona va assegurar que l'instrument l'hi havia ofert una tercera persona i que no sabia que era robat, però de tota manera la investiguen per receptació, és a dir, per venda d'objectes robats.

Els Mossos ho han explicat a Twitter, on han penjat un vídeo curt de la peça que la noia els va tocar a la comissaria quan li van tornar el violí:

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut