És la tercera mort d'aquestes característiques en vuit dies (Reuters)
És la tercera mort d'aquestes característiques en vuit dies (Reuters)

Tres turistes morts en vuit dies per precipitar-se pel Grand Canyon

El Grand Canyon és un dels parcs naturals més perillosos del món, i cada any hi moren unes 12 persones, majoritàriament per deshidratació

RedaccióActualitzat

Un nord-americà de 67 anys ha mort aquest dimecres en caure al parc natural del Grand Canyon, a Arizona, als Estats Units. És la tercera mort d'un turista en un període de vuit dies.

Els agents del parc van trobar el cos de l'home a uns 122 metres a la banda sud del congost. Va caldre un helicòpter per recuperar el cos, segons informa el diari local "Daily Sun". El Servei de Parcs Nacionals (NPS) i el metge forense del comtat de Coconino (Arizona) estan investigant les causes de la mort, tot i que els indicis apunten que es tracta d'un accident.

 

Tres morts en vuit dies

És la tercera mort en vuit dies al Grand Canyon. El 26 de març els agents van trobar un cadàver en una zona boscosa allunyada del canyó. Aquesta mort encara s'està investigant, i les autoritats han indicat que es tractava d'un estranger.

Dos dies després, un home de 50 anys de Macao, a la Xina, que visitava el Grand Canyon amb un grup de turistes de Hong Kong, va relliscar en un mirador a la reserva índia d'Hualapai mentre feia fotografies.
 

 

Cada any moren una dotzena de persones en el Grand Canyon, la majoria per deshidratació o per cops de calor. Per caigudes, es registren entre dues i tres morts anualment.

El Grand Canyon és el segon parc nacional més visitat als Estats Units, només darrere de les Grans Muntanyes Fumejants. L'any passat va tenir 6,38 milions de visitants.

ARXIVAT A:
TurismeEstats Units
Anar al contingut