Detingudes sis prostitutes estafadores que robaven als seus clients després de drogar-los
El métode que utilitzaven les estafadores es coneix com a "petó de la son". (Foto: Arxiu)
Barcelona

Trànsit només cobra 30 del més del miler de denúncies tramitades per prostitució a les carreteres

És el balanç del primer any d'aplicació de la normativa que permet multar les prostitutes i els seus clients que estiguin als vorals.

RedaccióActualitzat
El Servei Català de Trànsit només ha cobrat 30 de les més d'un miler de denúncies tramitades per prostitució a les carreteres, cosa que representa una recaptació final de 60.000 euros. És el balanç del primer any d'aplicació de la normativa que permet multar les prostitutes i els seus clients que estiguin als vorals.

Les dades del Servei Català de Trànsit, però, no especifiquen si les multes s'han imposat a les prostitutes o als clients.

Al llarg d'aquest primer any d'aplicació, els Mossos d'Esquadra de Trànsit han imposat un total de 1.061 denúncies a les carreteres de titularitat de la Generalitat, de les quals se n'han tramitat 1.018, a més que s'han aixecat 288 actes en vies estatals. Per demarcacions, a Barcelona s'han posat 613 denúncies; a Girona, 349; a Tarragona, 95, i a Lleida, 4, i el 59,5% dels multats són estrangers, el 23,7% tenen permís de residència i el 13,6% són de nacionalitat espanyola.

Segons assegura Interior, en tot el territori s'ha registrat un descens de prostitutes d'entre el 40% i el 60% durant aquest any.
Anar al contingut