Tito Rabat amb la seva moto al circuit de Losail. (Foto: Reuters)
Motociclisme

Tito Rabat supera un ensurt a la sortida per guanyar al circuit de Losail

Tito Rabat (Kalex) és el primer líder de la temporada de Moto2 després d'imposar-se en el G. P. de Qatar. Maverick viñales, en la seva estrena a la categoria, ha obtingut un destacable quart lloc.

Actualitzat

Tito Rabat (Kalex) és el primer líder de la temporada de Moto2 després d'imposar-se en el G. P. de Qatar. El barceloní, després d'aconseguir la "pole position" en els entrenaments oficials de dissabte, ha fet una bona sortida. Però Takaaki Nakagami (Kalex), venint des del darrere, l'ha tocat, tallant la seva bona progressió i relegant-lo fins a la cinquena posició.

El japonès sí que ha aprofitat l'impuls de la seva sortida per aconseguir la primera posició. Darrere seu anaven Mika Kallio (Kalex) i un Rabat que s'ha recuperat de l'ensurt del començament. Tots tres pilots s'han escapat de la resta, i ben aviat ha quedat clar que la victòria seria per a un d'ells. Rabat s'ha posat primer a falta de vuit voltes. A l'última, Nakagami ha intentat recuperar el liderat, però el català li ha tancat molt bé el camí.

Tot i entrar segon, el japonès ha estat desqualificat posteriorment, ja que la seva moto duia un filtre no permès. Això ha fet pujar un lloc a tots els pilots que han entrat darrere ell, començant per Kallio i Luthi, que han completat el podi. I continuant per Mavercik Viñales, que en la seva estrena a la categoria ha obtingut un meritori quart lloc. Jordi Torres, de la seva banda, ha estat vuitè.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut