Un treballadors de reforç gestiona les cues que s'estan creant a la zona de control de seguretat, el 6 d'agost de 2017. Pla General. (hori…
Un treballadors de reforç gestiona les cues que s'estan creant a la zona de control de seguretat, el 6 d'agost de 2017. Pla General. (horitzontal)

Tarda amb menys cues a l'Aeroport de Barcelona

Actualitzat

ACN El Prat de Llobregat.-El temps d'espera per accedir a la zona d'embarcament a l'Aeroport de Barcelona s'ha reduït substancialment aquest diumenge a la tarda, en la tercera i la quarta tanda d'aturades convocades pels treballadors d'Eulen, l'empresa que gestiona els controls de seguretat. Segons Aena, el volum de cues ha baixat notablement i els passatgers han hagut d'esperar de mitjana uns 20 minuts. L'operador aeroportuari ha afirmat que les aturades de les 16.30 a 17.30 i les de les 18.30 a les 19.30 s'han viscut amb "relativa normalitat", si es compara amb la situació del matí, quan les cues han estat d'entre 45 minuts i una hora. Les cues més llargues s'han registrat cap a dos quarts de sis de la matinada, perquè molts passatgers han anat a l'aeroport amb molta antelació per evitar perdre el seu vol per la vaga.

De cara a les aturades de dilluns, AENA recomana als viatgers que vagin a l'aeroport amb antelació, però tampoc amb més hores del necessari, ja que també això pot generar col·lapses.

Anar al contingut