Suspeses les funcions de "Les tres germanes" al Teatre Lliure per un positiu a l'equip
Moment d'un assaig de "Les tres germanes", de Txékhov, al Teatre Lliure (ACN/Sílvia Poch Teatre Lliure)

Suspeses les funcions de "Les tres germanes" al Teatre Lliure per un positiu a l'equip

No es reprogramaran, però es pot veure la versió enregistrada a la Sala Online del teatre, que tornarà els diners de les entrades

Actualitzat

El Teatre Lliure s'ha vist obligat a suspendre totes les funcions que quedaven de "Les tres germanes" pel positiu de Covid-19 d'un membre de l'equip artístic. L'obra, que es va estrenar a mitjans de desembre a la Sala Fabià Puigserver, era un dels èxits de públic i crítica d'aquest Nadal, tenia totes les entrades exhaurides i, fins i tot, llista d'espera.

L'espectacular escenografia, creada per Lluc Castells, amb els actors tancats dins d'una immensa urna de vidre, era un dels punts forts d'aquesta versió del clàssic de Txékhov dirigida per Julio Manrique i adaptada per Cristina Genebat i Marc Artigau. També un repartiment de luxe, encapçalat per la mateixa Cristina Genebat, Maria Rodríguez i Elena Tarrats en els papers d'Olga, Maixa i Irina.

La representació es fa dintre d'una gran urna de vidre (ACN Cedida per Sílvia Poch Teatre Lliure)

Però, justament, la complexitat tècnica i artística de l'obra dificulta que les funcions cancel·lades es puguin reprogramar en unes altres dates. Per aquesta raó, de moment, el Lliure retornarà els diners de les entrades.

Tothom que s'hagi quedat sense veure-la podrà optar per la versió enregistrada que des d'aquest mateix dijous estarà disponible a la Sala Online del Lliure. I sorprendre's de com d'actual ressona la història d'aquestes tres germanes atrapades en una ciutat russa de províncies, infelices amb la vida que porten, però alhora incapaces de fer el pas necessari per canviar-la.

 

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Teatre
Anar al contingut