Cordó policial a l'àrea de Keyham, on ha passat el tiroteig (Europa Press/Ben Birchall)

Sis persones mortes, entre les quals un infant, en un tiroteig al Regne Unit

La policia ha informat que l'autor dels trets s'hauria suïcidat i que descarta el mòbil terrorista

Sis persones han mort, al Regne Unit, en un tiroteig a la ciutat costanera de Plymouth, al sud-oest d'Anglaterra,  aquest dijous a la tarda. Les víctimes de l'atac són tres dones i dos homes, segons ha explicat la policia de Devon i Cornwall en un comunicat. 

Un diputat local, Luke Pollard, ha explicat a Twitter que entre les víctimes hi ha una criatura de menys de 10 anys.

L'autor dels trets, que ha estat identificat, seria Jake Davison, un jove de 20 anys que s'hauria suïcidat. Segons informa el diari The Guardian, recentment Davison havia publicat vídeos a les xarxes socials expressant poca esperança en el futur i frustració per no aconseguir perdre pes ni trobar parella. 

Segons el testimoni d'una veïna de l'àrea de Keyham, on han passat els fets, un home vestit de negre i armat amb un rifle semiautomàtic hauria irromput en una casa.

Un agent de la policia científica a punt per investigar el tiroteig de Plymouth (Europa Press/Ben Birchall)

Primer s'haurien sentit crits, i després diversos trets. Tot seguit, l'home hauria marxat de la casa per un parc i hauria disparat encara contra dues persones amb qui s'hauria creuat.

La policia descarta el mòbil terrorista

Els tirotejos i assassinats massius són molt poc habituals al Regne Unit. L'últim fet semblant va passar el 2010, quan un taxista va assassinar dotze persones a Cúmbria, a l'altre extrem d'Anglaterra, a tocar d'Escòcia.

"L'incident de Plymouth és terrible i els meus pensaments estan amb les persones afectades", ha declarat la secretària d'Interior, Priti Pattel.

ARXIVAT A:
Regne Unit
Anar al contingut