Brett Kavanaugh, a la corda fluixa (Reuters)
Brett Kavanaugh, a la corda fluixa (Reuters)
Washington

Segona acusació d'abusos sexuals contra Kavanaugh, el candidat de Trump al Suprem

Igual que en el primer cas, aquest assetjament hauria passat als anys 80 quan estudiava a la universitat

RedaccióActualitzat

Més problemes per a Donald Trump al voltant del seu candidat al Tribunal Suprem. Una altra dona acusa Brett Kavanaugh d'assetjament sexual, en aquest cas durant els anys que el jutge conservador estudiava a la Universitat Yale, a mitjan anys 80. La primera de les suposades víctimes ha de declarar aquesta setmana davant d'una comissió del Senat.

Aquesta segona dona que acusa Kavanaugh d'abusos sexuals ho explica a la revista "The New Yorker". Deborah Ramirez, de 53 anys, assegura que, durant una festa a la Universitat de Yale, el jutge es va abaixar els pantalons i la va forçar a tocar-li el penis. La dona demana a l'FBI que investigui el cas. El candidat al Suprem ho ha desmentit, tal com va fer amb la primera acusació.

La designació del jutge conservador per al Tribunal Suprem semblava poc més que un tràmit per als republicans al Senat, però ara la candidatura de Kavanaugh és a la corda fluixa.

Christine Blasey Ford, la primera de les suposades víctimes, testifica dijous al Senat i serà un element clau que pot determinar el futur del jutge. Ford el va acusar d'haver-la agredit sexualment, també en una festa.

"The New York Times" publica que, per defensar la seva innocència, el candidat de Trump es planteja mostrar als senadors els calendaris que conserva del 1982, en què no s'hi inclou cap festa de les característiques descrites per Ford.

ARXIVAT A:
Estats UnitsTrump Assetjament sexual
Anar al contingut