Sabina i Serrat, en el concert al Palau de Sant Jordi del 25 de gener
Madrid

Sabina cau de l'escenari i acaba suspenent el concert al Wizink Center de Madrid

El cantautor, que actuava amb Joan Manuel Serrat, s'ha donat un cop a l'espatlla i ha hagut de ser evacuat en llitera

RedaccióActualitzat

El cantautor Joaquín Sabina ha caigut de l'escenari aquest dimecres al vespre durant un concert al Wizink Center de Madrid, on actuava al costat de Joan Manuel Serrat en el marc de la gira "No hay dos sin tres".

Ingressat a l'hospital Ruber Internacional, aquest dijous el cantant ha estat operat d'urgència, d'un "petit vessament cerebral" detectat al matí.

Segons ha confirmat la promotora del concert, Sabina no s'ha desmaiat, sinó que ha caigut de l'escenari mentre presentava la següent cançó, "Mediterráneo", quan feia mitja hora que havia començat el concert.

 


El cantant ha hagut de ser atès pels serveis d'emergències, que l'han evacuat en llitera, i el concert s'ha interromput. El públic ha aplaudit per donar-li suport.

 


Uns minuts més tard, la megafonia del recinte ha anunciat que el cantant estava conscient i parlava, però que s'havia d'examinar el cop.

Poc després, ha estat el mateix Sabina qui, amb cadira de rodes i al costat de Serrat, ha comunicat al públic que se suspenia el concert: "Aquestes coses només em passen a Madrid, ho sento moltíssim, m'he donat un cop molt fort a l'espatlla", ha dit el cantant, que ha rebut una forta ovació."

 

 

Sabina ha afegit també que el concert es tornarà a fer el 22 de maig i ha demanat als assistents que "no llencin les entrades els que vulguin venir al maig."

 

 

Es dona la circumstància que el 12 de febrer és l'aniversari del cantant, que aquest dimecres ha fet 71 anys

Anar al contingut